6 Οκτ 2007

ΤΟ ΝΗΣΙ


Διαβάστε το…και ταξιδέψτε στο Νησί! Ο πόλεμος, η αγάπη, η τραγωδία και η δύναμη ψυχής συνθέτουν τους ήρωες και πρωταγωνιστές αυτού του βιβλίου. Η Αλέξις λαχταρά να μάθει για το παρελθόν της μητέρας της, Σοφίας, που εκείνη τόσα χρόνια έκρυβε. Ξέρει μόνο ότι η μητέρα της μεγάλωσε σ’ ένα μικρό χωριό της Κρήτης προτού φύγει οριστικά για το Λονδίνο. Όταν αποφασίζει να επισκεφθεί την Κρήτη, η Σοφία της δίνει ένα γράμμα για μια παλιά της φίλη και της υπόσχεται πως απ’ αυτήν θα μάθει την αλήθεια.
Έκπληκτη, η Αλέξις, ανακαλύπτει πως η ζωή της οικογένειάς της συνδέεται άμεσα με το μικρό και εγκαταλειμμένο νησί της Σπιναλόγκας –την πρώην αποικία των λεπρών. Μαθαίνει την ιστορία της γιαγιάς της και της μητέρας της, όπως και τη διάλυση της οικογένειάς της από την τραγωδία, τον πόλεμο και τα πάθη… «Επιτέλους…ένα βιβλίο με πλούτο συναισθημάτων!»Observer«…Μια ιστορία που μας υπενθυμίζει ότι η αγάπη και η ζωή συνεχίζουν ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες».
Το Νησί, κυριάρχησε για 24 βδομάδες στο Βρετανικό τοπ 10 και οι πωλήσεις του ξεπέρασαν ήδη τα 850.000 αντίτυπα Τα δικαιώματα του βιβλίου πουλήθηκαν σε 17 χώρες!
Συγγραφέας
Victoria Hislop
Εκδοτικός Οίκος
ΔΙΟΠΤΡΑ
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Σελίδες
504

2 σχόλια:

Σοφία είπε...

Το αγόρασα σήμερα. Για να δούμε :-)

underworld είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.